Denné menu na Považí

Denné menu Považská Bystrica

Denné menu na 04. týžden v roku 2018.
Banco del Peru
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Karfiolová (0,25l)1,7
Hlavné jedlá:
1.
Cestoviny špecle so syrovou omáčkou a slaninkou (350g)1,3,7
3,50€
2.
Belehradský bravčový rezeň (150g), varené zemiaky (200g), ozdoba1,7
3,90€
3.
Morčacia roláda plnená špenátom a syrom (150g), ryža (200g), ozdoba1,7
4,80€
4.
FIT: Kuracie prsia s červenou repou, kešu orechmi a hruškami (350g)
5,10€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Minestrone (0,25l)1
Hlavné jedlá:
1.
Zapekaná brokolica (150g), zemiaková kaša (200g), ozdoba1,3,7
3,50€
2.
Bravčový paprikáš (130g), maslové halušky (200g)3,7,1
3,90€
3.
Mexický kurací steak (150), ryža (200g), ozdoba1,3,7
4,80€
4.
FIT: Morčacie nugetky v jogurtovej kruste s dipom (350g)7
5,10€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
Hrášková krémová (0,25l)1,3,7
Hlavné jedlá:
1.
Parené buchty s lekvárom posypané makom (350g), nápoj (0,2l)1,3,7
3,50€
2.
Kuracie Kung - pao (130g), ryža (200g), ozdoba1,3,7
3,90€
3.
Bravčový čiernohorský rezeň (150g), zemiaková kaša (200g), ozdoba1,3,7
4,80€
4.
FIT: Šalát s ananásom a kuracími kúskami (350g), bagetka1
5,10€

Banco del Peru
City Restaurant - cafe - bar
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Rascová s vajíčkom 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Falošná hovädzia sviečková na burgundskej omáčke, pučené zemiaky s cibuľkou 120/200g
5,20€
2.
Kurací steak ázijskej zelenine, dusená ryža 120/200g
4,90€
3.
Tekvicové risotto s kuracími prsiami 300g(kuracie prsia, hokaido tekvica, smotana, vývar, maslo, parmezán)
4,70€
4.
Caesar šalát 300g(ľadový šalát, caesar dresing, kuracie prsia, slanina, parmezán, krutóny)
4,70€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Hŕstková so zemiakmi 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Pikantné soté z bravčovej panenky so zeleninou a šampiňónmi, zemiakové placky, eidam 120/160/20g
5,20€
2.
Kurací steak na omáčke s hydinovou pečienkou, dusená ryža, volské oko 120/200g
4,90€
3.
Zapekané farfalle so šunkou, kukuricou a kuracími prsiami 300g (kur. prsia, šunka, kukurica, smotana, eidam, parmezán)
4,70€
4.
Šalát s hovädzou sviečkovicou 300g (zmes šal., suš. parad., paprika, uhorka, olivy, hov. sviečkovica, parmezán, krut.)
4,70€
5.
Steak z tuniaka s grilovanými cherry paradajkami, zemiakové pyré s wasabi 150/150g
6,80€

City Restaurant - cafe - bar
Hotel Garni
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Pórková s haluškami
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Hovädzie medailónky na šampiňónovej omáčke„1,3,7 Medailónky z marinovaného hovädzieho mäsa podávané v krémovej šampiňónovej omáčke s s domácim kysnutým knedlíkom a grilovanými šampiňón
3,80€
2.
2.150/100g „ Bravčový rezeň „1,3 Bravčová krkovička pripravovaná na prírodno servírovaná s volským okom, preliata prírodnou omáčkou s americkými zemiakmi a čalamádou
3,80€
3.
3.150/100g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7 Veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s maslovými zemiačkami s petržlenovou vňaťkou a brusnicam
3,80€
4.
4. 150/100g „ Kurací stehenný steak na čiernom pive „ 1,7 Steak z vykosteného kuracieho stehna marinovaného v zázvore, čiernom pive, olivovom oleji a zmesi byliniek servírovaný s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami a americkým dresingom
3,80€
5.
5.150/100g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno podávané so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a miešaným ovocným kompótom
3,80€
6.
6.150/100g „ Veľký bravčový rezeň v bylinkovom cestíčku „1,3,7 Vyprážaný rezeň z bravčového karé obalený v bylinkovom cestíčku servírovaný so steakovými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou
3,80€
7.
7.350g „ Makové šúľance „ 1,3,7 Znamenité makové šúľance zo zemiakového cesta, posypané makom a práškovým cukrom preliate roztopeným jahodovým maslom
3,80€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Šošovicová smotanová
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Hovädzie medailónky na šampiňónovej omáčke„1,3,7 Medailónky z marinovaného hovädzieho mäsa podávané v krémovej šampiňónovej omáčke s s domácim kysnutým knedlíkom a grilovanými šampiňón
3,80€
2.
2.150/100g „ Bravčový rezeň „1,3 Bravčová krkovička pripravovaná na prírodno servírovaná s volským okom, preliata prírodnou omáčkou s americkými zemiakmi a čalamádou
3,80€
3.
3.150/100g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7 Veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s maslovými zemiačkami s petržlenovou vňaťkou a brusnicam
3,80€
4.
4. 150/100g „ Kurací stehenný steak na čiernom pive „ 1,7 Steak z vykosteného kuracieho stehna marinovaného v zázvore, čiernom pive, olivovom oleji a zmesi byliniek servírovaný s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami a americkým dresingom
3,80€
5.
5.150/100g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno podávané so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a miešaným ovocným kompótom
3,80€
6.
6.150/100g „ Veľký bravčový rezeň v bylinkovom cestíčku „1,3,7 Vyprážaný rezeň z bravčového karé obalený v bylinkovom cestíčku servírovaný so steakovými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou
3,80€
7.
7.350g „ Makové šúľance „ 1,3,7 Znamenité makové šúľance zo zemiakového cesta, posypané makom a práškovým cukrom preliate roztopeným jahodovým maslom
3,80€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
Krúpková sedliacka so zemiakmi
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Hovädzie medailónky na šampiňónovej omáčke„1,3,7 Medailónky z marinovaného hovädzieho mäsa podávané v krémovej šampiňónovej omáčke s s domácim kysnutým knedlíkom a grilovanými šampiňón
3,80€
2.
2.150/100g „ Bravčový rezeň „1,3 Bravčová krkovička pripravovaná na prírodno servírovaná s volským okom, preliata prírodnou omáčkou s americkými zemiakmi a čalamádou
3,80€
3.
3.150/100g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7 Veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s maslovými zemiačkami s petržlenovou vňaťkou a brusnicam
3,80€
4.
4. 150/100g „ Kurací stehenný steak na čiernom pive „ 1,7 Steak z vykosteného kuracieho stehna marinovaného v zázvore, čiernom pive, olivovom oleji a zmesi byliniek servírovaný s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami a americkým dresingom
3,80€
5.
5.150/100g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno podávané so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a miešaným ovocným kompótom
3,80€
6.
6.150/100g „ Veľký bravčový rezeň v bylinkovom cestíčku „1,3,7 Vyprážaný rezeň z bravčového karé obalený v bylinkovom cestíčku servírovaný so steakovými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou
3,80€
7.
7.350g „ Makové šúľance „ 1,3,7 Znamenité makové šúľance zo zemiakového cesta, posypané makom a práškovým cukrom preliate roztopeným jahodovým maslom
3,80€

štvrtok 25.01.2018
Polievky:
1.
Minestrone
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Hovädzie medailónky na šampiňónovej omáčke„1,3,7 Medailónky z marinovaného hovädzieho mäsa podávané v krémovej šampiňónovej omáčke s s domácim kysnutým knedlíkom a grilovanými šampiňón
3,80€
2.
2.150/100g „ Bravčový rezeň „1,3 Bravčová krkovička pripravovaná na prírodno servírovaná s volským okom, preliata prírodnou omáčkou s americkými zemiakmi a čalamádou
3,80€
3.
3.150/100g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7 Veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s maslovými zemiačkami s petržlenovou vňaťkou a brusnicam
3,80€
4.
4. 150/100g „ Kurací stehenný steak na čiernom pive „ 1,7 Steak z vykosteného kuracieho stehna marinovaného v zázvore, čiernom pive, olivovom oleji a zmesi byliniek servírovaný s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami a americkým dresingom
3,80€
5.
5.150/100g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno podávané so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a miešaným ovocným kompótom
3,80€
6.
6.150/100g „ Veľký bravčový rezeň v bylinkovom cestíčku „1,3,7 Vyprážaný rezeň z bravčového karé obalený v bylinkovom cestíčku servírovaný so steakovými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou
3,80€
7.
7.350g „ Makové šúľance „ 1,3,7 Znamenité makové šúľance zo zemiakového cesta, posypané makom a práškovým cukrom preliate roztopeným jahodovým maslom
3,80€

piatok 26.01.2018
Polievky:
1.
Špenátová s vajíčkom a krutónmi
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Hovädzie medailónky na šampiňónovej omáčke„1,3,7 Medailónky z marinovaného hovädzieho mäsa podávané v krémovej šampiňónovej omáčke s s domácim kysnutým knedlíkom a grilovanými šampiňón
3,80€
2.
2.150/100g „ Bravčový rezeň „1,3 Bravčová krkovička pripravovaná na prírodno servírovaná s volským okom, preliata prírodnou omáčkou s americkými zemiakmi a čalamádou
3,80€
3.
3.150/100g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7 Veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s maslovými zemiačkami s petržlenovou vňaťkou a brusnicam
3,80€
4.
4. 150/100g „ Kurací stehenný steak na čiernom pive „ 1,7 Steak z vykosteného kuracieho stehna marinovaného v zázvore, čiernom pive, olivovom oleji a zmesi byliniek servírovaný s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami a americkým dresingom
3,80€
5.
5.150/100g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno podávané so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a miešaným ovocným kompótom
3,80€
6.
6.150/100g „ Veľký bravčový rezeň v bylinkovom cestíčku „1,3,7 Vyprážaný rezeň z bravčového karé obalený v bylinkovom cestíčku servírovaný so steakovými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou
3,80€
7.
7.350g „ Makové šúľance „ 1,3,7 Znamenité makové šúľance zo zemiakového cesta, posypané makom a práškovým cukrom preliate roztopeným jahodovým maslom
3,80€

Hotel Garni
Olympia restaurant & sport pub
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
hrachová s krúpami
Hlavné jedlá:
1.
120 g bratislavské bravčové stehno, knedľa
4,10€
2.
120 g kurací steak s baby karotkou, ryža
4,10€
3.
350 g syrové krokety s anglickou zeleninou
4,00€
4.
120 g cordon bleu, pučené zemiaky, tatárska omáčka
4,10€

Olympia restaurant & sport pub
Pizzéria Šebešťanová
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Francúzska s mušličkami, 75g chlieb (1,3,7)
Hlavné jedlá:
1.
Bravčový paprikáš, halušky (1,3,7)
3,80€
2.
Kuracie soté na wok zelenine, ryža na kari
3,80€
3.
Šúlance s makom, cukrom a maslom (1,3,7)
3,80€
4.
Mozzarelové guličky na listovom šaláte, rajčinky, olivový olej, bazalka (7)
3,80€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Polievka z maslovej fazule so zeleninou a zemiakmi, 75g chlieb (1,3,7)
Hlavné jedlá:
1.
Záhorácky závitok (karé, slanina, kyslá kapusta) varené zemiaky
3,80€
2.
Rizoto z tarhone s bravčovým mäsom a zeleninou, uhorkový šalát (1,3,7)
3,80€
3.
Volské oko na anglickej zelenine na masle, varené zemiaky, tatarka (3)
3,80€
4.
Kuracie nugety, zmes listových šalátov, rajčinky, paprika, uhorka, redkovka, dresing (7)
3,80€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
Kuracia s pečienkovými haluškami a zeleninou, 75g chlieb (1,3,7)
Hlavné jedlá:
1.
Plnená paprika v rajčinovej omáčke, kysnutá knedľa (1,3,7)
3,80€
2.
Bravčový prírodný rezeň na hubovej smotanovej omáčke, ryža (1,7)
3,80€
3.
Vyprážané šampiňóny, zemiaky, hamburgerový dresing (1,3,7)
3,80€
4.
Vyprážané korbáčiky na šaláte z listových šalátov a šeri rajčinkami a cesnakovým dresingom (7)
3,80€

štvrtok 25.01.2018
Polievky:
1.
Šošovicová s párkom, 75g chlieb (1,3,7)
Hlavné jedlá:
1.
Hovädzie ragú na poľovnícky spôsob, ryža (7)
3,80€
2.
Kurací plnený rezeň "Gordon bleu" zemiaková kaša, st. uhorka (1,3,7)
3,80€
3.
Široké rezance s tvarohom (na slano) (1,3,7)
3,80€
4.
Grilovaný losos na mixe listových šalátov, kapie, redkvičky a šeri rajčinkami a dresingom (7)
3,80€

piatok 26.01.2018
Polievky:
1.
Zemplínska rajčinová so zemiakmi, 75g chlieb (1,3,7)
Hlavné jedlá:
1.
Vyprážané filé z tresky, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7)
3,80€
2.
Bravčový steak so šunkou a syrom, ryža, st. cvikľa (7)
3,80€
3.
Parené buchty s lekvárom, s kakaovou posýpkou, čaj (1,3,7)
3,80€

Pizzéria Šebešťanová
Reštaurácia a Hotel Bothe
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
0,3 l Hydinový vývar s rezancami a zeleninou (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
120 g Bravčový prírodný rezeň so šunkou a vajíčkom, ½ ryža, ½ zemiaky, šalátik
alergény: 3
4,20€
2.
330 g Zemiakové halušky s kyslou kapustou a slaninkou
4,20€
3.
330 g Tortilla plnená kuracím mäsom, šalátom , tzatziky dresing
alergény: 1,7
4,10€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
0,3 l Hríbiková krémová polievka s krutónmi (alergény: 1,7)
Hlavné jedlá:
1.
120 g Hamburské bravčové stehno, knedľa parená
alergény: 1,7
4,20€
2.
120 g Perkelt s kuracích stehien so smotanou a kolienkami
alergény: 1,3,7
4,20€
3.
330 g Zeleninové krémové rizoto s parmezánovou hoblinou, šalátik
alergény: 7
4,10€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
0,3 l Karfiólovo – brokolicová (alergény: 1,7)
Hlavné jedlá:
1.
120 g Kurací Gordon blue, zemiakové pyré a miešaný šalát
alergény: 1,3,7
4,20€
2.
330 g Morčacia jemne pikantná zmes v zemiakovej placke
alergény: 1,3,7
4,20€
3.
330 g Jablková žemľovka s tvarohom
alergény: 1,3,7
4,10€

štvrtok 25.01.2018
Polievky:
1.
0,3 l Zeleninová s haluškami (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
120 g Moravský vrabec s kyslou kapustou a knedľou
alergény: 1
4,20€
2.
120 g Hovädzí tokáň na červenom víne s tarhoňou
4,20€
3.
330 g Francúzske zemiaky s kyslou uhorkou
alergény: 3,7
4,10€

piatok 26.01.2018
Polievky:
1.
0,3 l Hovädzí vývar s cestovinou (alergény: 1)
Hlavné jedlá:
1.
120 g Kuracie na grile s mozzarellou a rajčinou, ½ ryža, ½ zemiaky
alergény: 7
4,20€
2.
120 g Vyprážané syrové tyčinky na mix šaláte
alergény: 1,3,7
4,20€
3.
330 g Palacinky s džemom,šľahačkou, orechmi a čokoládou
alergény: 1,3,7
4,10€

Reštaurácia a Hotel Bothe
Reštaurácia a pizzéria Hošták
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
0,33l. Rascová s vajcom (alergény: 1,3)
2.
0,33l. Slepačí vývar (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
120g. Belehradský bravčový rezeň, pučené zemiaky
alergény: 1,3
4,20€
2.
120g. Kuracie prsia Hawai, dusená ryža
alergény: 1
4,20€
3.
250g. Cestoviny v syrovej omáčke s kuracím mäsom
alergény: 1,3,7
4,20€
4.
350g. Pizza-salámová
alergény: 1,7
4,20€
5.
150g. Hovädzia viedenská roštená, puč.zemiaky so slaninkou
6,50€

Reštaurácia a pizzéria Hošták
Reštaurácia Oáza
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
0,33l Zeleninový boršč, domáci zemiakovo - rascový chlieb (alergény: 1,3,7)
2.
0,33l Slepačí vývar s rezancami (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
Vyprážané kuracie stripsy v kukuričných lupienkoch, opekané zemiaky, domáca tatarka 140g/200g/50g
alergény: 1,3,7
4,50€
2.
Restovaná kačacia pečeň na slaninke a červenom víne, dusená ryža, malý kapustový šalát 130g/200g/50g
alergény: 1,7
4,50€
3.
PREMIUM MENU:(minutka): 200g Hovädzí rump steak -argentína, restované zemiaky, pečené vajíčko, omáčka z farebného korenia 200g/200g/50g
alergény: 1,3,7
9,90€
4.
minutka: fit tanier: grilovaná bravčová panenka/morčací steak, dusená zelenina s bylinkovým maslom, malá ryža 130g/100g/100g
alergény: 7
4,90€
5.
minutka: vyprážaný syr/grilovaný hermelín/vyprážaný hermelín, hranolky, tatarka 125g/200g/50g
alergény: 1,3,7
4,20€
Dezerty:
Smotanový pohár 280g (alergény: 1,7)
2,20€
domáci nuttelový cheesecake 130g (alergény: 1,3,7)
2,90€
domáca kačacia paštéta 250g
2,50€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
0,33l Polievka zo žltého hrachu s majoránkou, domáci cesnakový chlieb (alergény: 1,3,7)
2.
0,33l slepačí vývar s rezancami (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
Grilovaná bravčová panenka, pučené zemiaky, slivková omáčka s brusnicami, flambovaný pomaranč 130g/200g
alergény: 1,7
4,90€
2.
Zemiakové knedle plnené údeninou podávané na restovanej kyslej kapuste, viedenská cibuľa 450g
alergény: 1,3,7
4,50€
3.
premium menu:(minutka): 200g hovädzí rump steak -argentína, restované zemiaky, pečené vajíčko, omáčka z farebného korenia 200g/200g/50g
alergény: 1,7
9,90€
4.
minutka: fit tanier: grilovaná bravčová panenka/morčací steak, dusená zelenina s bylinkovým maslom, malá ryža 130g/100g/100g
alergény: 7
4,90€
5.
minutka: vyprážaný syr/grilovaný hermelín/vyprážaný hermelín, hranolky, tatarka 125g/200g/50g
alergény: 1,3,7
4,20€
Dezerty:
smotanový pohár 280g (alergény: 1,7)
2,20€
domáci nuttelový cheesecake 130g (alergény: 1,3,7)
2,90€
domáca kačacia paštéta 250g (alergény: 1,7)
2,50€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
0,33l Krém z maslovej tekvice s kokosovým mliekom, domáci kurkumový chlieb (alergény: 1,3,7)
2.
0,33l Slepačí vývar s rezancami (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
Pomaly pečené bravčové pliecko na paradajkách, chrenová omáčka, parená knedľa 130g/200g
alergény: 1,3,7
4,50€
2.
Morčací steak v slaninovom opasku, parížske zemiaky, smotanový špenát 130g/200g
alergény: 1,7
4,90€
3.
premium menu:(minutka): 200g hovädzí rump steak -argentína, restované zemiaky, pečené vajíčko, omáčka z farebného korenia 200g/200g/50g
alergény: 1,7
9,90€
4.
minutka: fit tanier: grilovaná bravčová panenka/morčací steak, dusená zelenina s bylinkovým maslom, malá ryža 130g/100g/100g
alergény: 7
4,90€
5.
minutka: vyprážaný syr/grilovaný hermelín/vyprážaný hermelín, hranolky, tatarka 125g/200g/50g
alergény: 1,3,7
4,20€
Dezerty:
smotanový pohár 280g (alergény: 1,7)
2,20€
domáci nuttelový cheesecake 130g (alergény: 1,3,7)
2,90€
domáca kačacia paštéta 250g (alergény: 1,7)
2,50€

Reštaurácia Oáza
Salaš Podhradie
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Francúzska cibuľová s opekaným chlebom *(1) (alergény: 1)
Hlavné jedlá:
1.
Hovädzia pečienka na slaninke, dusená ryža, zel. obloženie
alergény: 1
4,60€
2.
Segedínsky guláš „Špecial“, kys. knedľa
alergény: 1,3,7
4,20€
3.
Cuketové rizoto s kuracím mäsom, parmezán
alergény: 6,7
4,00€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Hrstková s údeninou (alergény: 1,9)
Hlavné jedlá:
1.
Prírodný brav. rezeň so slaninkou a vajcom, dus. ryža, uhorkový šalát
alergény: 1,3,7
4,50€
2.
Králičie stehno na smotane, karlovarská knedľa
alergény: 1,7,9,10
6,50€
3.
Zemiakové knedle plnené údeným mäsom opečená cibuľka
alergény: 1,3,7
4,00€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
Vývar s mäsom a rezancami (alergény: 1,3,7,9)
Hlavné jedlá:
1.
Bravčové dusené na rasci, dusená ryža, kyslá uhorka
alergény: 1,7
4,20€
2.
Zapekané morčacie prsia s brokolicou a syrom, varené zemiaky, zel. obloženie
alergény: 1,6,7
4,50€
3.
Mexická fazuľa s klobásou, chlieb
4,20€

Salaš Podhradie
Tatran PUB
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Hovädzí vývar s cestovinou 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Kurací rezeň v parmezánovom cestičku , zemiakové pyré , šalát z čínskej kapusty 120/200g
4,20€
2.
Bravčové kocky na slaninke, ryža/hranolky, kyslá uhorka 120/200g
4,50€
3.
Šalát s grilovanými kuracími kúskami, cesnakový dresing 350g
4,20€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Valašská kyselica 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Grilovaný kurací steak zapekaný so špenátom a mozzarellou , zemiakové dukáty 120/200g
4,20€
2.
Hovädzie soté,, Jack Daniels”, ryža/hranolky 120/200g
4,50€
3.
Rizoto s Hokaidó tekvice a kuracími kúskami 350g
4,20€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
Zelerový krém 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Černohorský kurací rezeň , varené zemiaky, tatárska omáčka 120/200g
4,20€
2.
Segedínsky guláš, parená knedľa 160/200g
4,50€
3.
Cézar šalát ,350g
4,20€

štvrtok 25.01.2018
Polievky:
1.
Hrachová s párkom 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Kuracia diabolská pochúťka, zemiaková placka 350g
4,20€
2.
Bravčové karé so šunkou a volským okom, ryža 120/200g
4,50€
3.
Slivkové pirohy s orechovou posýpkou 350g
4,20€

piatok 26.01.2018
Polievky:
1.
Držková 0,3l
Hlavné jedlá:
1.
Vyprážaný údený syr, varené zemiaky, brusnice 120/200g
4,20€
2.
Pečené bravčové rebro na kapuste, parená knedľa 120/160g
4,50€
3.
Losos na holandskej omáčke a fazuľových luskoch, varené zemiaky s maslom 120/200g
5,80€

Tatran PUB
Terno
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
0,33 l Krúpková s mäsom 1 (alergény: 1)
Hlavné jedlá:
1.
1 150 g Zemiakové gule plnené s údeným mäsom, 200 g kyslá kapusta 1,3
alergény: 1,3
3,50€
2.
2.100 g Kuracie mäso po sečuánsky, 200 g ryža
3,50€
3.
3.100 g Belehradský rezeň, 200 g varené zemiaky 1
alergény: 1
3,50€
4.
4.350 g Rezance s makovou posýpkou 1,3,7
alergény: 1,3,7
3,50€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
0,33 l Hríbová s mrveničkou 1,3 (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
1.100 g Závitok plnený klobásovou zmesou, 200 g varené zemiaky 1
alergény: 1
3,50€
2.
2.100 g Kurací rezeň v sezamovom cestíčku, 200g varené zemiaky 1,3,11
alergény: 1,3,11
3,50€
3.
4.100 g Bravčové na štefánsky spôsob, 200 g ryža 1,3
alergény: 1,3
3,50€
4.
4.350 g Granatiersky pochod, 50 g kyslá uhorka 1,3
alergény: 1,3
3,50€

streda 24.01.2018
Polievky:
1.
0,33 l Zabíjačková kapusta
Hlavné jedlá:
1.
1.100 g Bravčové rezančeky na červenom víne, 200 g ryža 1
alergény: 1
3,50€
2.
2.100 g Kuracie bryndzové rezne, 200 g varené zemiaky 1,3,7
alergény: 1,3,7
3,50€
3.
3.280 g Morčacie rizoto so zeleninou a syrom 7
alergény: 7
3,50€
4.
4.100 g Zeleninové fašírky, 310 g zemiaková kaša 1,3,7
alergény: 1,3,7
3,50€

štvrtok 25.01.2018
Polievky:
1.
0,33 l Hovädzia polievka s haluškami 1,3 (alergény: 1,3)
Hlavné jedlá:
1.
1.100 g Údené stehno s chrenovou omáčkou, 160 g knedla 1,3,7
alergény: 1,3,7
3,50€
2.
2.100 g Hovädzie mäso na mrkve, 200 g tarhoňa 1,3
alergény: 1,3
3,50€
3.
3.100 g Čiernohorské rezníky, 200 g varené zemiaky 1,3
alergény: 1,3
3,50€
4.
4.350 g Bryndzové pirohy 1,3,7
alergény: 1,3,7
3,50€

piatok 26.01.2018
Polievky:
1.
0,33 l Zeleninová krémová polievka 1,7 (alergény: 7)
Hlavné jedlá:
1.
1.100 g Kuracie na zelenine, 200 g ryža 1
alergény: 1
3,50€
2.
2.100 g Bravčové kocky na šťave, 200 g cestovina 1
alergény: 1
3,50€
3.
3.150 g Vyprážané rybie filé, 310 g zemiaková kaša 1,3,4,7
alergény: 1,3,4,7
3,50€
4.
4.350 g Penne so smotanovo – dubákovou omáčkou 1,3,7
alergény: 1,3,7
3,50€

Terno
Yusuf's Kitchen
pondelok 22.01.2018
Polievky:
1.
Ostro kyslá polievka s kuracím mäsom (alergény: 1)
Hlavné jedlá:
1.
"Roasted chicken legs with spices and herbs" pomaly pečené šťavnaté kuracie stehno s koreninami a bylinkami, americké zemiaky, šalát z červenej kapusty
alergény: 1
4,70€
2.
"Stir fry beef with oyster mushrooms and onion" prudko restované hovädzie mäso s hlivou a cibuľkou v lahodnej tmavej omáčke s ryžovým vínom, jasmínová ryža
alergény: 1,6
5,50€
3.
"Bakwan sayuran" vyprážané chrumkavé zeleninové fašírky, čerstvý šalát, sweet chilli omáčka
alergény: 1,3,7
4,30€

utorok 23.01.2018
Polievky:
1.
Karfiolová polievka s krutónmi (alergény: 1,7)
Hlavné jedlá:
1.
„Gai Pad Med Man Muang“ prudko pražené kuracie mäso s kešu orieškami, červenou paprikou, jarnou cibuľou a lahodnou tmavou omáčkou, jemne pikantné, podávané s jasmínovou ryžou
alergény: 1,6,8
4,70€
2.
Pečená šťavnatá bravčová panenka glazúrovaná ovocným džemom a hoisin marinádou, preliata omáčkou z červeného vína s jablkami, sarladaise zemiaky
alergény: 1
5,50€
3.
„Garlic parmesan roasted cauliflower“ gratinovaný karfiol s parmezánom a cesnakom, čerstvý šalát
alergény: 3,7
4,30€

Yusuf's Kitchen
Zoznam alergénov

Označovanie alergénov sa uvádza v ponuke číslami.

  1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  1. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
  2. Zeler a výrobky z neho
  3. Horčica a výrobky z nej
  4. Sezamové semená a výrobky z nich
  5. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  6. Vlčí bôb a výrobky z neho
  7. Mäkkýše a výrobky z nich
Legenda

Vysvetlenie významu použitých ikón.

  • - v reštaurácii je možné platiť stravnými lístkami
  • - v reštaurácii je možné platiť stravovacou kartou
  • - v reštaurácii je možné platiť platobnou kartou
  • - reštaurácia ponúka rozvoz denného menu
  • - reštaurácia obsadzuje pracovnú pozíciu
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním a podmienkami používania.
© 2014 - 2018 dennemenu123.sk | Všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA