Denné menu na Považí

Hotel Garni

Denné menu na 33. týžden v roku 2020.
pondelok 10.08.2020
Polievky:
1.
Cuketová krémová so slaninkou
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim kysnutým knedlíkom a cibuľovou marmeládou z červenej cibuľky
4,60€
2.
2.150/100g „ Pečená krkovička na čiernom pive a rozmaríne „ 1 Konfitovaná bravčová krkovička na cibuľke, cesnaku, čiernom pive a rozmaríne podávaná s americkými zemiakmi a domácim uhorkovým šalátom
4,60€
3.
3.150/100g „ Kurací rezeň Caprese „ 1,3,7 Vyprážané kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou obalené v syrovom cestíčku s opekanými zemiakmi a bazalkovo paradajkovou salsou
4,60€
4.
4.150/100g „ Morčací steak v tandori korení a omáčkou Quattro formaggi „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs v tandori korení s omáčkou zo 4 druhov syra a viedenskou cibuľkou s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami
4,60€
5.
5.150/100g „ Kuracie stehno a la Bažant „ Pečené kuracie stehno na cibuľkovo- slaninovom základe, červenom víne, cesnaku, borievkach a koreninách podávané s dusenou ryžou a jablkovým kompótom
4,60€
6.
6.150/100g „ Vyprážané šampiňóny na šaláte / al. s hranolkami „1,3,7, Do zlatista vyprážané šampiňóny obalené v trojobale na letnom zeleninovom šaláte z čerstvej zeleniny s domácou tatárskou omáčkou a pizza stangle alebo so steakovými hranolkami a domácou
4,60€
7.
7.350g „ Ryžový nákyp s marhuľami „ 1,3,7 Domáci ryžovo - tvarohový nákyp s marhuľami, broskyňou a tvarohom, zdobený vanilkovým cukrom, škoricou, jemne preliaty ovocným sirupom
4,60€
utorok 11.08.2020
Polievky:
1.
Kapustová s paradajkovým pretlakom
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim kysnutým knedlíkom a cibuľovou marmeládou z červenej cibuľky
4,60€
2.
2.150/100g „ Pečená krkovička na čiernom pive a rozmaríne „ 1 Konfitovaná bravčová krkovička na cibuľke, cesnaku, čiernom pive a rozmaríne podávaná s americkými zemiakmi a domácim uhorkovým šalátom
4,60€
3.
3.150/100g „ Kurací rezeň Caprese „ 1,3,7 Vyprážané kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou obalené v syrovom cestíčku s opekanými zemiakmi a bazalkovo paradajkovou salsou
4,60€
4.
4.150/100g „ Morčací steak v tandori korení a omáčkou Quattro formaggi „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs v tandori korení s omáčkou zo 4 druhov syra a viedenskou cibuľkou s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami
4,60€
5.
5.150/100g „ Kuracie stehno a la Bažant „ Pečené kuracie stehno na cibuľkovo- slaninovom základe, červenom víne, cesnaku, borievkach a koreninách podávané s dusenou ryžou a jablkovým kompótom
4,60€
6.
6.150/100g „ Vyprážané šampiňóny na šaláte / al. s hranolkami „1,3,7, Do zlatista vyprážané šampiňóny obalené v trojobale na letnom zeleninovom šaláte z čerstvej zeleniny s domácou tatárskou omáčkou a pizza stangle alebo so steakovými hranolkami a domácou
4,60€
7.
7.350g „ Ryžový nákyp s marhuľami „ 1,3,7 Domáci ryžovo - tvarohový nákyp s marhuľami, broskyňou a tvarohom, zdobený vanilkovým cukrom, škoricou, jemne preliaty ovocným sirupom
4,60€
streda 12.08.2020
Polievky:
1.
Hrachová s klobáskou
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim kysnutým knedlíkom a cibuľovou marmeládou z červenej cibuľky
4,60€
2.
2.150/100g „ Pečená krkovička na čiernom pive a rozmaríne „ 1 Konfitovaná bravčová krkovička na cibuľke, cesnaku, čiernom pive a rozmaríne podávaná s americkými zemiakmi a domácim uhorkovým šalátom
4,60€
3.
3.150/100g „ Kurací rezeň Caprese „ 1,3,7 Vyprážané kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou obalené v syrovom cestíčku s opekanými zemiakmi a bazalkovo paradajkovou salsou
4,60€
4.
4.150/100g „ Morčací steak v tandori korení a omáčkou Quattro formaggi „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs v tandori korení s omáčkou zo 4 druhov syra a viedenskou cibuľkou s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami
4,60€
5.
5.150/100g „ Kuracie stehno a la Bažant „ Pečené kuracie stehno na cibuľkovo- slaninovom základe, červenom víne, cesnaku, borievkach a koreninách podávané s dusenou ryžou a jablkovým kompótom
4,60€
6.
6.150/100g „ Vyprážané šampiňóny na šaláte / al. s hranolkami „1,3,7, Do zlatista vyprážané šampiňóny obalené v trojobale na letnom zeleninovom šaláte z čerstvej zeleniny s domácou tatárskou omáčkou a pizza stangle alebo so steakovými hranolkami a domácou
4,60€
7.
7.350g „ Ryžový nákyp s marhuľami „ 1,3,7 Domáci ryžovo - tvarohový nákyp s marhuľami, broskyňou a tvarohom, zdobený vanilkovým cukrom, škoricou, jemne preliaty ovocným sirupom
4,60€
štvrtok 13.08.2020
Polievky:
1.
Brokolicová krémová
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim kysnutým knedlíkom a cibuľovou marmeládou z červenej cibuľky
4,60€
2.
2.150/100g „ Pečená krkovička na čiernom pive a rozmaríne „ 1 Konfitovaná bravčová krkovička na cibuľke, cesnaku, čiernom pive a rozmaríne podávaná s americkými zemiakmi a domácim uhorkovým šalátom
4,60€
3.
3.150/100g „ Kurací rezeň Caprese „ 1,3,7 Vyprážané kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou obalené v syrovom cestíčku s opekanými zemiakmi a bazalkovo paradajkovou salsou
4,60€
4.
4.150/100g „ Morčací steak v tandori korení a omáčkou Quattro formaggi „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs v tandori korení s omáčkou zo 4 druhov syra a viedenskou cibuľkou s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami
4,60€
5.
5.150/100g „ Kuracie stehno a la Bažant „ Pečené kuracie stehno na cibuľkovo- slaninovom základe, červenom víne, cesnaku, borievkach a koreninách podávané s dusenou ryžou a jablkovým kompótom
4,60€
6.
6.150/100g „ Vyprážané šampiňóny na šaláte / al. s hranolkami „1,3,7, Do zlatista vyprážané šampiňóny obalené v trojobale na letnom zeleninovom šaláte z čerstvej zeleniny s domácou tatárskou omáčkou a pizza stangle alebo so steakovými hranolkami a domácou
4,60€
7.
7.350g „ Ryžový nákyp s marhuľami „ 1,3,7 Domáci ryžovo - tvarohový nákyp s marhuľami, broskyňou a tvarohom, zdobený vanilkovým cukrom, škoricou, jemne preliaty ovocným sirupom
4,60€
piatok 14.08.2020
Polievky:
1.
Zeleninový vývar
Hlavné jedlá:
1.
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim kysnutým knedlíkom a cibuľovou marmeládou z červenej cibuľky
4,60€
2.
2.150/100g „ Pečená krkovička na čiernom pive a rozmaríne „ 1 Konfitovaná bravčová krkovička na cibuľke, cesnaku, čiernom pive a rozmaríne podávaná s americkými zemiakmi a domácim uhorkovým šalátom
4,60€
3.
3.150/100g „ Kurací rezeň Caprese „ 1,3,7 Vyprážané kuracie prsia plnené sušenou paradajkou a mozzarellou obalené v syrovom cestíčku s opekanými zemiakmi a bazalkovo paradajkovou salsou
4,60€
4.
4.150/100g „ Morčací steak v tandori korení a omáčkou Quattro formaggi „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs v tandori korení s omáčkou zo 4 druhov syra a viedenskou cibuľkou s ½ dusenou ryžou, ½ hranolkami
4,60€
5.
5.150/100g „ Kuracie stehno a la Bažant „ Pečené kuracie stehno na cibuľkovo- slaninovom základe, červenom víne, cesnaku, borievkach a koreninách podávané s dusenou ryžou a jablkovým kompótom
4,60€
6.
6.150/100g „ Vyprážané šampiňóny na šaláte / al. s hranolkami „1,3,7, Do zlatista vyprážané šampiňóny obalené v trojobale na letnom zeleninovom šaláte z čerstvej zeleniny s domácou tatárskou omáčkou a pizza stangle alebo so steakovými hranolkami a domácou
4,60€
7.
7.350g „ Ryžový nákyp s marhuľami „ 1,3,7 Domáci ryžovo - tvarohový nákyp s marhuľami, broskyňou a tvarohom, zdobený vanilkovým cukrom, škoricou, jemne preliaty ovocným sirupom
4,60€
Zoznam alergénov

Označovanie alergénov sa uvádza v ponuke číslami.

  1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  1. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
  2. Zeler a výrobky z neho
  3. Horčica a výrobky z nej
  4. Sezamové semená a výrobky z nich
  5. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  6. Vlčí bôb a výrobky z neho
  7. Mäkkýše a výrobky z nich
Legenda

Vysvetlenie významu použitých ikón.

  • - v reštaurácii je možné platiť stravnými lístkami
  • - v reštaurácii je možné platiť stravovacou kartou
  • - v reštaurácii je možné platiť platobnou kartou
  • - reštaurácia ponúka rozvoz denného menu
  • - reštaurácia obsadzuje pracovnú pozíciu
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním a podmienkami používania.
© 2014 - 2020 dennemenu123.sk | Všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA