1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
5,90€
2.
2.150g/200g „ Bravčový rezeň „ 1,3 Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a rajčinovo – cibuľkovým šalátom
5,90€
3.
3.150g/250g „ Cordon Bleu „1,3,7 Vyprážané kuracie prsia so šunkou a syrom v trojobale servírované s opekanými zemiakmi a jogurtovo – bylinkovým dresingom
5,90€
4.
4.150g/200g „ Morčací steak s bylinkovou krustou „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs zapečený s bylinkovou krustou s ½ dusenou ryžou ½ steakovými hranolkami k tomu podávaná grilovaná špargľa preliata lahodnou bešamelovou omáčkou
5,90€
5.
5.150g/200g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a marhuľovým kompótom
5,90€
6.
6.150g/250g „ Bravčový rezeň v „ Bramboráku „1,3,7 Prírodná bravčová krkovička marinovaná v medveďom cesnaku a horčici zabalená v zemiakovej placke „ Bramboráku „ so šalátom Coleslaw
1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
5,90€
2.
2.150g/200g „ Bravčový rezeň „ 1,3 Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a rajčinovo – cibuľkovým šalátom
5,90€
3.
3.150g/250g „ Cordon Bleu „1,3,7 Vyprážané kuracie prsia so šunkou a syrom v trojobale servírované s opekanými zemiakmi a jogurtovo – bylinkovým dresingom
5,90€
4.
4.150g/200g „ Morčací steak s bylinkovou krustou „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs zapečený s bylinkovou krustou s ½ dusenou ryžou ½ steakovými hranolkami k tomu podávaná grilovaná špargľa preliata lahodnou bešamelovou omáčkou
5,90€
5.
5.150g/200g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a marhuľovým kompótom
5,90€
6.
6.150g/250g „ Bravčový rezeň v „ Bramboráku „1,3,7 Prírodná bravčová krkovička marinovaná v medveďom cesnaku a horčici zabalená v zemiakovej placke „ Bramboráku „ so šalátom Coleslaw
1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
5,90€
2.
2.150g/200g „ Bravčový rezeň „ 1,3 Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a rajčinovo – cibuľkovým šalátom
5,90€
3.
3.150g/250g „ Cordon Bleu „1,3,7 Vyprážané kuracie prsia so šunkou a syrom v trojobale servírované s opekanými zemiakmi a jogurtovo – bylinkovým dresingom
5,90€
4.
4.150g/200g „ Morčací steak s bylinkovou krustou „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs zapečený s bylinkovou krustou s ½ dusenou ryžou ½ steakovými hranolkami k tomu podávaná grilovaná špargľa preliata lahodnou bešamelovou omáčkou
5,90€
5.
5.150g/200g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a marhuľovým kompótom
5,90€
6.
6.150g/250g „ Bravčový rezeň v „ Bramboráku „1,3,7 Prírodná bravčová krkovička marinovaná v medveďom cesnaku a horčici zabalená v zemiakovej placke „ Bramboráku „ so šalátom Coleslaw
1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
5,90€
2.
2.150g/200g „ Bravčový rezeň „ 1,3 Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a rajčinovo – cibuľkovým šalátom
5,90€
3.
3.150g/250g „ Cordon Bleu „1,3,7 Vyprážané kuracie prsia so šunkou a syrom v trojobale servírované s opekanými zemiakmi a jogurtovo – bylinkovým dresingom
5,90€
4.
4.150g/200g „ Morčací steak s bylinkovou krustou „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs zapečený s bylinkovou krustou s ½ dusenou ryžou ½ steakovými hranolkami k tomu podávaná grilovaná špargľa preliata lahodnou bešamelovou omáčkou
5,90€
5.
5.150g/200g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a marhuľovým kompótom
5,90€
6.
6.150g/250g „ Bravčový rezeň v „ Bramboráku „1,3,7 Prírodná bravčová krkovička marinovaná v medveďom cesnaku a horčici zabalená v zemiakovej placke „ Bramboráku „ so šalátom Coleslaw
1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
5,90€
2.
2.150g/200g „ Bravčový rezeň „ 1,3 Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a rajčinovo – cibuľkovým šalátom
5,90€
3.
3.150g/250g „ Cordon Bleu „1,3,7 Vyprážané kuracie prsia so šunkou a syrom v trojobale servírované s opekanými zemiakmi a jogurtovo – bylinkovým dresingom
5,90€
4.
4.150g/200g „ Morčací steak s bylinkovou krustou „ 1,7 Steak z marinovaných morčacích pŕs zapečený s bylinkovou krustou s ½ dusenou ryžou ½ steakovými hranolkami k tomu podávaná grilovaná špargľa preliata lahodnou bešamelovou omáčkou
5,90€
5.
5.150g/200g „ Pečené „kuriatko“ s plnkou „ 1,3,7 Do chrumkava upečené veľké kuracie stehno so žemľovo – pečienkovou plnkou dochutenou petržlenovou vňaťkou, dusenou ryžou a marhuľovým kompótom
5,90€
6.
6.150g/250g „ Bravčový rezeň v „ Bramboráku „1,3,7 Prírodná bravčová krkovička marinovaná v medveďom cesnaku a horčici zabalená v zemiakovej placke „ Bramboráku „ so šalátom Coleslaw
Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
Kôrovce a výrobky z nich
Vajcia a výrobky z nich
Ryby a výrobky z nich
Arašidy a výrobky z nich
Sójové zrná a výrobky z nich
Mlieko a výrobky z neho
Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
Zeler a výrobky z neho
Horčica a výrobky z nej
Sezamové semená a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
Vlčí bôb a výrobky z neho
Mäkkýše a výrobky z nich
Legenda
Vysvetlenie významu použitých ikón.
- v reštaurácii je možné platiť stravnými lístkami
- v reštaurácii je možné platiť stravovacou kartou