Hotel Garni

Denné menu na 52. týžden v roku 2025.
pondelok 22.12.2025
Polievky:
  • 1. Šampiňónová smotanová
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ľ 1,3,7 6,29€ Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
    6,99€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€č Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou a čalamáda
    6,99€
  • 3. 3.150g/250g „Vyprážaný taliansky rezeň „1,3,7 6,29€ Marinované kuracie prsia obalené v trojobale, vypražené, následne zapečené s tomatovou omáčkou a strúhaným syrom podávané s opekanými zemiakmi a tomatovou salsou
    6,99€
  • 4. 4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7,12 6,29€ Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a domácim jablkovým kompótom
    6,99€
  • 5. 5.150g/250g „ Cmunda po kaplicku „1,3,7 6,29€ Cmunda po kaplicku alias bramborák je obľúbené staroslovanské jedlo z údenej krkovičky restovanej na bohatom cibuľkovom základe z červenej cibuľky podávané v zemiakovej placke
    6,99€
utorok 23.12.2025
Polievky:
  • 1. Zeleninový vývar
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7 6,29€ Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim kysnutým knedlíkom a cibuľkovou marmeládou z červenej cibuľky
    6,99€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou a čalamáda
    6,99€
  • 3. 3.150g/250g „Vyprážaný taliansky rezeň „1,3,7 6,29€ Marinované kuracie prsia obalené v trojobale, vypražené, následne zapečené s tomatovou omáčkou a strúhaným syrom podávané s opekanými zemiakmi a tomatovou salsou
    6,99€
  • 4. 4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7,12 6,29€ Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a čerešňovým kompótom
    6,99€
  • 5. 5.150g/250g „ Cmunda po kaplicku „1,3,7 6,29€ Cmunda po kaplicku alias bramborák je obľúbené staroslovanské jedlo z údenej krkovičky restovanej na bohatom cibuľkovom základe z červenej cibuľky podávané v zemiakovej placke
    6,99€
Zoznam alergénov

Označovanie alergénov sa uvádza v ponuke číslami.

  1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  1. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
  2. Zeler a výrobky z neho
  3. Horčica a výrobky z nej
  4. Sezamové semená a výrobky z nich
  5. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  6. Vlčí bôb a výrobky z neho
  7. Mäkkýše a výrobky z nich
Legenda

Vysvetlenie významu použitých ikón.

  • - v reštaurácii je možné platiť stravnými lístkami
  • - v reštaurácii je možné platiť stravovacou kartou
  • - v reštaurácii je možné platiť platobnou kartou
  • - reštaurácia ponúka rozvoz denného menu
  • - reštaurácia obsadzuje pracovnú pozíciu
© 2014 - 2025 dennemenu123.sk | Všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA