-
1. 1.150g/200g „ Pečený diviak na jalovci a tymiáne s omáč. z lesných hríbov „ 1,3,7 6,29€ Marinované diviačie mäso prešpikované slaninkou a cesnakom podávané s omáčkou z lesných hríbikov s domácim žemľovým knedlíkom
6,29€
-
2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou, čalamáda
6,29€
-
3. 3.150g/200g „ Kurča po gazdovsky „ 6,29€ Vykostené kuracie stehná na gazdovský spôsob preložené slaninkou, cibuľkou a klobáskou podávané s dusenou ryžou a zaváraným čerešňovým kompótom
6,29€
-
4. 4. 150g/200g „ Bratislavské bravčové pliecko s tarhoňou„1,3,7 6,29€ Špecialita slovenskej kuchyne pripravená z bravčového pliecka restovaného na cibuľkovom základe s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou podávaná v krémovej omáčke s tarhoňou
6,29€
-
5. 5.150g/250g „ Koložvárska kapusta„ 7 6,29€ Pochúťka pripravovaná z prekladanej kyslej kapausty, restovanej cibulky, mletej červenej papriky, korenín, dusenej ryže, mletého bravčového mäsa a klobásky zaliata pochúťkovou smotanou podávaná s varenými zemiačk
6,29€
-
6. 6. 350g „ Bryndzové halušky„ 1,3,7 6,29€ Zemiakové halušky pripravované zo zemiakového liateho cesta preliate s bryndzou z Agrofarny Červený Kameň zjemnoenou smotanou a vypečenou slaninkou
6,29€
-
7. 7. 350g „ Pirôžky plnené slivkovou náplňou so škoricou „1,3,7 4,50€ Sladká slovenská pochúťka pripravená zo zemiakového cesta naplneného slivkovou plnkou so škoricou garnírovaná s roztopeným maslom a práškovo škoricovým cukrom
4,50€