Hotel Garni

Denné menu na 46. týžden v roku 2025.
pondelok 10.11.2025
Polievky:
  • 1. Zeleninový boršč
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Pečený diviak na jalovci a tymiáne s omáč. z lesných hríbov „ 1,3,7 6,29€ Marinované diviačie mäso prešpikované slaninkou a cesnakom podávané s omáčkou z lesných hríbikov s domácim žemľovým knedlíkom
    6,29€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou, čalamáda
    6,29€
  • 3. 3.150g/200g „ Kurča po gazdovsky „ 6,29€ Vykostené kuracie stehná na gazdovský spôsob preložené slaninkou, cibuľkou a klobáskou podávané s dusenou ryžou a zaváraným čerešňovým kompótom
    6,29€
  • 4. 4. 150g/200g „ Bratislavské bravčové pliecko s tarhoňou„1,3,7 6,29€ Špecialita slovenskej kuchyne pripravená z bravčového pliecka restovaného na cibuľkovom základe s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou podávaná v krémovej omáčke s tarhoňou
    6,29€
  • 5. 5.150g/250g „ Koložvárska kapusta„ 7 6,29€ Pochúťka pripravovaná z prekladanej kyslej kapausty, restovanej cibulky, mletej červenej papriky, korenín, dusenej ryže, mletého bravčového mäsa a klobásky zaliata pochúťkovou smotanou podávaná s varenými zemiačk
    6,29€
  • 6. 6. 350g „ Bryndzové halušky„ 1,3,7 6,29€ Zemiakové halušky pripravované zo zemiakového liateho cesta preliate s bryndzou z Agrofarny Červený Kameň zjemnoenou smotanou a vypečenou slaninkou
    6,29€
  • 7. 7. 350g „ Pirôžky plnené slivkovou náplňou so škoricou „1,3,7 4,50€ Sladká slovenská pochúťka pripravená zo zemiakového cesta naplneného slivkovou plnkou so škoricou garnírovaná s roztopeným maslom a práškovo škoricovým cukrom
    4,50€
utorok 11.11.2025
Polievky:
  • 1. Fazuľovica
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Pečený diviak na jalovci a tymiáne s omáč. z lesných hríbov „ 1,3,7 6,29€ Marinované diviačie mäso prešpikované slaninkou a cesnakom podávané s omáčkou z lesných hríbikov s domácim žemľovým knedlíkom
    6,29€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou, čalamáda
    6,29€
  • 3. 3.150g/200g „ Kurča po gazdovsky „ 6,29€ Vykostené kuracie stehná na gazdovský spôsob preložené slaninkou, cibuľkou a klobáskou podávané s dusenou ryžou a zaváraným čerešňovým kompótom
    6,29€
  • 4. 4. 150g/200g „ Bratislavské bravčové pliecko s tarhoňou„1,3,7 6,29€ Špecialita slovenskej kuchyne pripravená z bravčového pliecka restovaného na cibuľkovom základe s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou podávaná v krémovej omáčke s tarhoňou
    6,29€
  • 5. 5.150g/250g „ Koložvárska kapusta„ 7 6,29€ Pochúťka pripravovaná z prekladanej kyslej kapausty, restovanej cibulky, mletej červenej papriky, korenín, dusenej ryže, mletého bravčového mäsa a klobásky zaliata pochúťkovou smotanou podávaná s varenými zemiačk
    6,29€
  • 6. 6. 350g „ Bryndzové halušky„ 1,3,7 6,29€ Zemiakové halušky pripravované zo zemiakového liateho cesta preliate s bryndzou z Agrofarny Červený Kameň zjemnoenou smotanou a vypečenou slaninkou
    6,29€
  • 7. 7. 350g „ Pirôžky plnené slivkovou náplňou so škoricou „1,3,7 4,50€ Sladká slovenská pochúťka pripravená zo zemiakového cesta naplneného slivkovou plnkou so škoricou garnírovaná s roztopeným maslom a práškovo škoricovým cukrom
    4,50€
streda 12.11.2025
Polievky:
  • 1. Gazdovská
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Pečený diviak na jalovci a tymiáne s omáč. z lesných hríbov „ 1,3,7 6,29€ Marinované diviačie mäso prešpikované slaninkou a cesnakom podávané s omáčkou z lesných hríbikov s domácim žemľovým knedlíkom
    6,29€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou, čalamáda
    6,29€
  • 3. 3.150g/200g „ Kurča po gazdovsky „ 6,29€ Vykostené kuracie stehná na gazdovský spôsob preložené slaninkou, cibuľkou a klobáskou podávané s dusenou ryžou a zaváraným čerešňovým kompótom
    6,29€
  • 4. 4. 150g/200g „ Bratislavské bravčové pliecko s tarhoňou„1,3,7 6,29€ Špecialita slovenskej kuchyne pripravená z bravčového pliecka restovaného na cibuľkovom základe s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou podávaná v krémovej omáčke s tarhoňou
    6,29€
  • 5. 5.150g/250g „ Koložvárska kapusta„ 7 6,29€ Pochúťka pripravovaná z prekladanej kyslej kapausty, restovanej cibulky, mletej červenej papriky, korenín, dusenej ryže, mletého bravčového mäsa a klobásky zaliata pochúťkovou smotanou podávaná s varenými zemiačk
    6,29€
  • 6. 6. 350g „ Bryndzové halušky„ 1,3,7 6,29€ Zemiakové halušky pripravované zo zemiakového liateho cesta preliate s bryndzou z Agrofarny Červený Kameň zjemnoenou smotanou a vypečenou slaninkou
    6,29€
  • 7. 7. 350g „ Pirôžky plnené slivkovou náplňou so škoricou „1,3,7 4,50€ Sladká slovenská pochúťka pripravená zo zemiakového cesta naplneného slivkovou plnkou so škoricou garnírovaná s roztopeným maslom a práškovo škoricovým cukrom
    4,50€
štvrtok 13.11.2025
Polievky:
  • 1. Zabíjačková kapustnica
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Pečený diviak na jalovci a tymiáne s omáč. z lesných hríbov „ 1,3,7 6,29€ Marinované diviačie mäso prešpikované slaninkou a cesnakom podávané s omáčkou z lesných hríbikov s domácim žemľovým knedlíkom
    6,29€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou, čalamáda
    6,29€
  • 3. 3.150g/200g „ Kurča po gazdovsky „ 6,29€ Vykostené kuracie stehná na gazdovský spôsob preložené slaninkou, cibuľkou a klobáskou podávané s dusenou ryžou a zaváraným čerešňovým kompótom
    6,29€
  • 4. 4. 150g/200g „ Bratislavské bravčové pliecko s tarhoňou„1,3,7 6,29€ Špecialita slovenskej kuchyne pripravená z bravčového pliecka restovaného na cibuľkovom základe s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou podávaná v krémovej omáčke s tarhoňou
    6,29€
  • 5. 5.150g/250g „ Koložvárska kapusta„ 7 6,29€ Pochúťka pripravovaná z prekladanej kyslej kapausty, restovanej cibulky, mletej červenej papriky, korenín, dusenej ryže, mletého bravčového mäsa a klobásky zaliata pochúťkovou smotanou podávaná s varenými zemiačk
    6,29€
  • 6. 6. 350g „ Bryndzové halušky„ 1,3,7 6,29€ Zemiakové halušky pripravované zo zemiakového liateho cesta preliate s bryndzou z Agrofarny Červený Kameň zjemnoenou smotanou a vypečenou slaninkou
    6,29€
  • 7. 7. 350g „ Pirôžky plnené slivkovou náplňou so škoricou „1,3,7 4,50€ Sladká slovenská pochúťka pripravená zo zemiakového cesta naplneného slivkovou plnkou so škoricou garnírovaná s roztopeným maslom a práškovo škoricovým cukrom
    4,50€
piatok 14.11.2025
Polievky:
  • 1. Kalerábovo mrkvová so smotanou
Hlavné jedlá:
  • 1. 1.150g/200g „ Pečený diviak na jalovci a tymiáne s omáč. z lesných hríbov „ 1,3,7 6,29€ Marinované diviačie mäso prešpikované slaninkou a cesnakom podávané s omáčkou z lesných hríbikov s domácim žemľovým knedlíkom
    6,29€
  • 2. 2.150g/250g „ Zabíjačkový tanier „ 6,29€ Tradičná slovenská pochúťka pripravená zo zabíjačkovej kaše restovanej na cibuľke, pečenej klobásky a pečenej krkovičky podávaná s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou a slaninkou, čalamáda
    6,29€
  • 3. 3.150g/200g „ Kurča po gazdovsky „ 6,29€ Vykostené kuracie stehná na gazdovský spôsob preložené slaninkou, cibuľkou a klobáskou podávané s dusenou ryžou a zaváraným čerešňovým kompótom
    6,29€
  • 4. 4. 150g/200g „ Bratislavské bravčové pliecko s tarhoňou„1,3,7 6,29€ Špecialita slovenskej kuchyne pripravená z bravčového pliecka restovaného na cibuľkovom základe s koreňovou zeleninou a kyslou uhorkou podávaná v krémovej omáčke s tarhoňou
    6,29€
  • 5. 5.150g/250g „ Koložvárska kapusta„ 7 6,29€ Pochúťka pripravovaná z prekladanej kyslej kapausty, restovanej cibulky, mletej červenej papriky, korenín, dusenej ryže, mletého bravčového mäsa a klobásky zaliata pochúťkovou smotanou podávaná s varenými zemiačk
    6,29€
  • 6. 6. 350g „ Bryndzové halušky„ 1,3,7 6,29€ Zemiakové halušky pripravované zo zemiakového liateho cesta preliate s bryndzou z Agrofarny Červený Kameň zjemnoenou smotanou a vypečenou slaninkou
    6,29€
  • 7. 7. 350g „ Pirôžky plnené slivkovou náplňou so škoricou „1,3,7 4,50€ Sladká slovenská pochúťka pripravená zo zemiakového cesta naplneného slivkovou plnkou so škoricou garnírovaná s roztopeným maslom a práškovo škoricovým cukrom
    4,50€
Zoznam alergénov

Označovanie alergénov sa uvádza v ponuke číslami.

  1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  1. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
  2. Zeler a výrobky z neho
  3. Horčica a výrobky z nej
  4. Sezamové semená a výrobky z nich
  5. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  6. Vlčí bôb a výrobky z neho
  7. Mäkkýše a výrobky z nich
Legenda

Vysvetlenie významu použitých ikón.

  • - v reštaurácii je možné platiť stravnými lístkami
  • - v reštaurácii je možné platiť stravovacou kartou
  • - v reštaurácii je možné platiť platobnou kartou
  • - reštaurácia ponúka rozvoz denného menu
  • - reštaurácia obsadzuje pracovnú pozíciu
© 2014 - 2025 dennemenu123.sk | Všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA