*Tatran PUB*Restaurant*

Denné menu na 20. týžden v roku 2025.
pondelok 12.05.2025
Polievky:
  • 1. Slepači vývar s cestovinou 0,33l
  • 2. Zeleninová s mrveničkou 0,33l
Hlavné jedlá:
  • 1. Thajské kari s kuracími mäsom, pórom, cesnakom a kápiou, dusená ryža 150/200g
    8,70€
    alergény: 1,7,11
  • 2. Segedínsky bravčový guláš na smotane a údenej paprike, domáca parená knedľa 150/200g
    8,80€
    alergény: 1,3,7
  • 3. Teľacia roštenka na portskom vine a demi glace, volské oko, cibuľový krúžok, zemiakové dukáty/ryža 150/200g
    9,90€
    alergény: 1,3,7
  • 4. Vyprážané šampiňóny v trojobale, varené zemiaky s jarnou cibuľkou , domáca tatárska omáčka 150/200g
    8,70€
    alergény: 1,3,7
  • 5. Zapekané lasagne s neapolskou mäsovou zmesou a parmezánom 400g
    8,70€
    alergény: 1,3,7
  • 6. Halušky s lahôdkovým syrokrémom , pažítkou a opraženou anglickou slaninkou 400g
    8,80€
    alergény: 1,3,7
  • 7. Domáca huspenina s mäsom , octom, čerstvou cibuľkou a zemiakovým chlebom 500g
    8,50€
utorok 13.05.2025
Polievky:
  • 1. Slepači vývar s cestovinou 0,33l
  • 2. Fazuľová so zemiakmi 0,33l
Hlavné jedlá:
  • 1. Kuracie prsia zapečené s debrecinskou šunkou a chedar syrom , prírodná omáčka, dusená ryža/hranolky 150/200g
    8,80€
    alergény: 1,7
  • 2. Pečená bravčová krkovička na diabolskej omáčke, volské oko, zemiaková kaša 150/200g
    8,90€
    alergény: 1,3,7
  • 3. Grilovaná bravčová panenka na jemnej syrovej omáčke, zemiakové dukáty 150/200g
    9,50€
    alergény: 1,7
  • 4. Cuketovo-zemiakové placky s morčacími medailonkami preliate smotanovo-dubákovou omáčkou 300/150g
    8,90€
    alergény: 1,3,7
  • 5. Poke miska s grilovaným halloumi syrom, mango, edamame,uhorka, mrkva, kapusta , ryža 450g
    8,80€
    alergény: 7
  • 6. Cestoviny tatran/ farfale,olivy, chery, hrašok, kukurička, kuracie mäso 400g
    8,50€
    alergény: 1,3,7
  • 7. Domáca huspenina s mäsom, octom, čerstvou cibuľkou a zemiakovým chlebom 500g
    8,50€
Zoznam alergénov

Označovanie alergénov sa uvádza v ponuke číslami.

  1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho
  1. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
  2. Zeler a výrobky z neho
  3. Horčica a výrobky z nej
  4. Sezamové semená a výrobky z nich
  5. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  6. Vlčí bôb a výrobky z neho
  7. Mäkkýše a výrobky z nich
Legenda

Vysvetlenie významu použitých ikón.

  • - v reštaurácii je možné platiť stravnými lístkami
  • - v reštaurácii je možné platiť stravovacou kartou
  • - v reštaurácii je možné platiť platobnou kartou
  • - reštaurácia ponúka rozvoz denného menu
  • - reštaurácia obsadzuje pracovnú pozíciu
© 2014 - 2025 dennemenu123.sk | Všetky práva vyhradené | tvorba web stránok INCUBEMEDIA